Casa construïda l’any 1927
amb jardí

Immoble construït l’any 1927 que manté l’encant de l’època, amb sostre alt i aspecte imponent.

El terra és pràcticament tot hidràulic, tant el de la planta baixa com el de la primera planta. El jardí, rústic i de més de 700m2, disposa d’espai suficient per a construir-hi una piscina desbordant i gaudir de les impressionants vistes que hi ha des de la zona exterior.

L’edifici compta amb dues entrades, una de les quals molt propera al carrer, molt pràctica per facilitar la càrrega i descàrrega des d’un vehicle, ja que el garatge no disposa d’entrada directa a l’interior de la casa.

La carcassa de l’habitatge està en perfectes condicions. Tanmateix, la seva estructura no pot ser modificada ja que es tracta d’un edifici catalogat.

El gran avantatge és que està a 2 minuts a peu de la plaça Major de Viladrau, centre neuràlgic del municipi i lloc on s’ubiquen la immensa majoria de comerços, serveis i restaurants del poble.

Preu:

250,000€

Referència: 000007

Dormitoris

5 Habitacions

Banys

3 Banys

Sup. Construïda

263m2

Sup. Terreny

789m2

Característiques

Tipus: Casa

Règim: Venda

Estat: Ocasió

Adreça:  C. Verge de Fàtima, Viladrau

Any de construcció: 1927

Altres:

Certificació energètica
  Consum energètic Emissions CO2
A    
B    
C    
D  
E
 
F    
G    
Localització

Slide Immobles Promocions Casa unifamiliar
amb ampli jardí
Serveis Contacte X

Les cookies permeten que la pàgina web emmagatzemi i recuperi la informació sobre la seva visita, com el seu idioma preferit i altres opcions, amb la finalitat de millorar els serveis que s’ofereixen i contribuir a tenir una millor experiència de navegació per a l’usuari.
Acceptar